De tots es conegut l’eslogan que utilitza La Caixa de Pensions, «La Caixa, parlem?». Sota aquest gran eslogan es pretén presentar l’entitat com un gestor que mira pels teus diners, però sobretot mira pels seus.

A part de, com ja molta gent sab, es l’entitat que cobra més per qualsevol tràmit o gestió o simplement manteniment de llibreta, resulta que ara han donat un tomb més a la roda:

Avui he anat a cobrar un taló al portador de La Caixa. De sempre es sabut que si vols que no et cobrin comisions s’ha d’anar a la mateixa entitat a treure el diners. Doncs, tot i que la meva simpatia amb La Caixa es la mateixa que amb CR7, he tingut que anar-hi. La meva sorpresa ha estat que TOT I SER UN TALÓ DE LA CAIXA, com que era d’un compte d‘UNA ALTRA OFICINA, hem volien cobrar 3,50€ en concepte de comisió!!! Resulta que aquesta gent de La Caixa no ha robat prou durant anys i anys que ara volen treure diners d’altres llocs.

Ja li he dit a la noia que prefereix-ho tirar al terra els 3 euros que donar-los-hi a uns lladres.

El més divertit de tot es que la noia m’ha comentat que m’ho cobren perque no sóc client!!!… ¿es que després de veure això encara esperen que hem faci client? Són una colla de lladres!

Si algú vol seguir el meu consell aqui el té…. abans canvia de cotxe, canvia de dona, canvia de casa, canvia qualsevol cosa però per res del món canviïs el teu banc per aquest Banc de Lladres.

la caixa roba

La Caixa, ¿et robem?

Entradas Similares