La Milla Urbana Balaguer és una cursa popular que se celebra a la ciutat de Balaguer, ubicada a la província de Lleida, Catalunya, Espanya. Aquesta cursa té una distància d’una milla, és a dir, aproximadament 1,6 quilòmetres, i es fa en un circuit urbà que recorre els principals carrers de la ciutat.

La primera edició de la Milla Urbana Balaguer es va celebrar el 2011 i des de llavors ha esdevingut un esdeveniment esportiu molt popular a la ciutat. La cursa és oberta a corredors de totes les edats i nivells, des de nens fins a adults, i compta amb diferents categories i premis per als participants.

A més de ser una carrera popular, la Milla Urbana Balaguer també té un caràcter solidari, ja que part dels fons recaptats a la inscripció dels participants es destinen a diferents causes benèfiques i socials de la ciutat.

És una cursa que combina esport, competició i solidaritat, i que atrau corredors i aficionats de tot arreu de la província de Lleida. Si ets a la zona durant la celebració de la cursa, no dubtis a participar o animar els corredors.

Entradas Similares