La última cagada del govern català!

Quan tens una criatura et toca anar al metge molt més sovint del que normalment estas acostumat. Hi han revisions casi mensuals al principi i anuals després. Doncs bé, resulta que en els primers mesos els nens han de vacunar-se d’una pila de coses per estas més protegits de l’entorn. Als pares se’ls sap vendre molt bé la historia de les vacunacions ja que sempre «volem el millor pel nostre fill».

Des de fa un temps, han ressorgit antigues malalties, fins fa poc quasi erradicades. Per les causes que siguin a ressorgit la famosa Varicel·la. Doncs bé, resulta que com que fins fa poc no calia vacunar-se i ara si, resulta que aquesta vacuna i altres no estan subvencionades per la sanitat pública (serà que aquí a Catalunya, no paguem suficients impostos, o potser no es tenen prou clares les prioritats).

Resulta que la majoria d’aquestes vacunes valen al voltant de 70 o 80 € (algunes tenen més d’una dosis) i tal i com comentava els metges saben «vendre la moto» de que, tot i que s’ha de pagar car, seria molt recomanable ficar-li…. que no faran uns pares pels seus fills… Tu t’encarregues de comprar la vacuna, la portes el mateix dia que ja tens visita per una altra vacuna i el metge o la infermera, en tan sols 30 segons, li posa, a més de la obligatòria la «opcional» que has pagat tu a preu d’or. És a dir, no utilitzes els serveis públics més del compte ja que aprofites la visita que ja tenies sol·licitada.

Doncs ara, el govern ens recargola una mica més, i no només no ens subvenciona la salut dels nostres fills sino que ara

FAN PAGAR PEL FET DE FICAR LA VACUNA…LAMENTABLE!

La quantitat es de 7,80 €. No es una quantitat que no es pugui pagar però es fet de fer-ho. D’on ens poden explotar més?

Això són polítiques socials? Jo en diría polítiques mesquines.

No es més important la salut dels nostres fills que, per exemple, obrir ambaixades a l’estranjer? O gastar-se milions d’euros en informes estúpids? O ….. (infinitat de coses)

Esta clar que no es tenen clares les prioritats.

Entradas Similares