Una de les frases que s’utilitza quan algú es contradeix es «Donde dije digo digo diego»

Això s’ho podria aplicar el Sr. Artur Mas en el tema relacionat amb l’aeroport d’Alguaire.

Fins fa relativament poc, el Sr. Mas i tot el seu grup parlamentari, s’omplia la boca en criticar la gestió de l’antic govern en quant a les subvencions que atorgava a companyies aèries com Ryanair per tal de portar passatgers als nostres aeroports. Aquesta crítica va ser ferotge també quan es tractava de les companyies que rebien ajudes públiques a l’aeroport de Lleida – Alguaire.

Doncs bé, resulta que  «donde dije digo digo diego».

En la actualitat la Generalitat de Catalunya està donant subvencions (en forma de co-pagament del bitllet, transport en autocar,…) perquè la companyia aèria Tomas Cook porti passatgers a esquiar a Lleida. Això, no es el més preocupant, tot i el canvi d’opinió en el tema de donar subvencions, sinó que el més preocupant es que més del 90% dels passatgers russos i anglesos que arriben al magnific aeroport d’Alguaire amb un cost subvencionat i per tant pagat per tots els catalans, van a esquiar A ANDORRA; és a dir, ens gastem diners públics per portar unes persones aquí i després ells es gasten els diners en un altre país.

Molt i molt bé!! Això si que es gestionar bé les nostres infraestructures i els nostres escassos recursos.

Recomano que mireu el programa que va fer TV3 sobre els «aeroports fantasmes» en el que es parla de Lleida i d’altres aeroports que millor seria que estiguessin tancats.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Entradas Similares