Donde dije digo digo diego

 

Una de les frases que s’utilitza quan algú es contradeix es «Donde dije digo digo diego»

Això s’ho podria aplicar el Sr. Artur Mas en el tema relacionat amb l’aeroport d’Alguaire.

Fins fa relativament poc, el Sr. Mas i tot el seu grup parlamentari, s’omplia la boca en criticar la gestió de l’antic govern en quant a les subvencions que atorgava a companyies aèries com Ryanair per tal de portar passatgers als nostres aeroports. Aquesta crítica va ser ferotge també quan es tractava de les companyies que rebien ajudes públiques a l’aeroport de Lleida – Alguaire.

Doncs bé, resulta que  «donde dije digo digo diego».

En la actualitat la Generalitat de Catalunya està donant subvencions (en forma de co-pagament del bitllet, transport en autocar,…) perquè la companyia aèria Tomas Cook porti passatgers a esquiar a Lleida. Això, no es el més preocupant, tot i el canvi d’opinió en el tema de donar subvencions, sinó que el més preocupant es que més del 90% dels passatgers russos i anglesos que arriben al magnific aeroport d’Alguaire amb un cost subvencionat i per tant pagat per tots els catalans, van a esquiar A ANDORRA; és a dir, ens gastem diners públics per portar unes persones aquí i després ells es gasten els diners en un altre país.

Molt i molt bé!! Això si que es gestionar bé les nostres infraestructures i els nostres escassos recursos.

Recomano que mireu el programa que va fer TV3 sobre els «aeroports fantasmes» en el que es parla de Lleida i d’altres aeroports que millor seria que estiguessin tancats.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Donde dije digo digo diego”

 1. Que fàcil es criticar aquest aeroport que tot just està arrancant, en temps de crisi, dificultats i entrebancs que s’ha trobat. Perquè no critiquem per exemple, els 9.000 milions d’euros que costa la nova línia de metre de Barcelona? i que serà deficitària per sempre… O els diners que ha costat l’ampliació del Prat que tampoc han servit perquè sigui un aeroport de referència a Europa?
  Que la major part d’esquiadors van a Andorra? si, d’acord, però et recordo que s’ha signat un contracte de 5 anys amb aquest turoperador, i que en aquest primer any sols hi entra Baqueira als paquets, però en els propers ja s’està negociant amb altres estacions del pirineu, per algun lloc s’ha de començar.
  Que sapigueu també que el que molts veieu com uns diners mal gastats, molts altres ho veiem com una nova oportunitat per a les terres de ponent, poc a poc i bona lletra s’aniran complint els objectius, perquè per moltes critiques que pugueu fer, hi ha gent molt valida treballant dur per tirar-ho endavant en aquests temps tant difícils, i ho estan aconseguint.

 2. Salutacions,
  El tema no es si es gasten diners aqui o allà, no es pot desviar el tema. Jo sóc de Lleida també pero considero que això es tirar els diners i punto. Que es tiren en altres llocs, doncs si, i molts pero lo que es, es.
  La millor frase textual extreta del teu comentari es «però en els propers ja s’està negociant amb altres estacions del pirineu». De moment «s’està negociant» es sinònim de que encara no s’ha concretat ni res. El que si esta concretat es que cada esquiador ens costa uns diners i que no es retornen.
  Sóc el primer que voldria que el món fos ple de flors i violes però si, per desgracia per la poca població que som, no podem tenir un aeroport, MALA SORT.
  Salutacions!!!

Leave a Comment