CIU – Imatge corporativa

Ahir vaig tenir «el plaer» de veure la propangada publicitaria de grup parlamentari de Convergència i Unió, més concretament el triptic amb la candidatura de la provincia de Lleida.

Tot i reconèixer que esta força ben fet, m’agradaria criticar la imatge poc corporativa que dona la formació.

En un tríptic, podríem dir-n’hi, «molt 2.0», sortia, a part de la fotografia i les dades personals i si tenien facebook o no, sortia com a dada molt important la direcció de correu electrònic (e-mail) de cada candidat. El que hem va cridar l’atenció era que cada un dels candidats tenia un tipologia de direcció electrònica diferent.
Entre les terminacions del correus vaig poder detectar: @ciu.cat, @parlament.cat, @terra.es, @hotmail.es, @gmail.com, @hotmail.com, @plaurgell,…
A més a més, dins de les mateixes terminacions, uns seguien un criteri ([email protected]) i altres un altre ([email protected]).
Actualment, i més en la política, aquests detalls d’imatge s’han de cuidar ja que donen la sensació de voler actualitzar-se per entrar al món digital però d‘una manera molt barroera.

Etiquetas: imatge corporativa ciu, ciu imatge corporativa, imatge corporativa de ciu, CONVERGENCIA IMATGE CORPORATIVA, pantones imatge corporativa ciu, CiU imatge corporativa


¿Te ha gustado? ¡comenta!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *