CIU – Imatge corporativa

Ahir vaig tenir «el plaer» de veure la propangada publicitaria de grup parlamentari de Convergència i Unió, més concretament el triptic amb la candidatura de la provincia de Lleida.

Tot i reconèixer que esta força ben fet, m’agradaria criticar la imatge poc corporativa que dona la formació.

En un tríptic, podríem dir-n’hi, «molt 2.0», sortia, a part de la fotografia i les dades personals i si tenien facebook o no, sortia com a dada molt important la direcció de correu electrònic (e-mail) de cada candidat. El que hem va cridar l’atenció era que cada un dels candidats tenia un tipologia de direcció electrònica diferent.
Entre les terminacions del correus vaig poder detectar: @ciu.cat, @parlament.cat, @terra.es, @hotmail.es, @gmail.com, @hotmail.com, @plaurgell,…
A més a més, dins de les mateixes terminacions, uns seguien un criteri ([email protected]) i altres un altre ([email protected]).
Actualment, i més en la política, aquests detalls d’imatge s’han de cuidar ja que donen la sensació de voler actualitzar-se per entrar al món digital però d‘una manera molt barroera.

Etiquetas: imatge corporativa ciu, ciu imatge corporativa, pantones imatge corporativa ciu, CiU imatge corporativa, [email protected], imatges ciu


¿Te ha gustado? ¡comenta!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.