CIU – Imatge corporativa

Ahir vaig tenir “el plaer” de veure la propangada publicitaria de grup parlamentari de Convergència i Unió, més concretament el triptic amb la candidatura de la provincia de Lleida.

Tot i reconèixer que esta força ben fet, m’agradaria criticar la imatge poc corporativa que dona la formació.

En un tríptic, podríem dir-n’hi, “molt 2.0”, sortia, a part de la fotografia i les dades personals i si tenien facebook o no, sortia com a dada molt important la direcció de correu electrònic (e-mail) de cada candidat. El que hem va cridar l’atenció era que cada un dels candidats tenia un tipologia de direcció electrònica diferent.
Entre les terminacions del correus vaig poder detectar: @ciu.cat, @parlament.cat, @terra.es, @hotmail.es, @gmail.com, @hotmail.com, @plaurgell,…
A més a més, dins de les mateixes terminacions, uns seguien un criteri (a.mas@ciu.cat) i altres un altre (albert.batalla@ciu.cat).
Actualment, i més en la política, aquests detalls d’imatge s’han de cuidar ja que donen la sensació de voler actualitzar-se per entrar al món digital però d‘una manera molt barroera.

Etiquetas: imatge corporativa ciu, ciu imatge corporativa, ciu imatge gràfica, imatge corporativa convergència i unió, imatge corporativa de ciu, CONVERGENCIA IMATGE CORPORATIVA


¿Te ha gustado? ¡comenta!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *